Thursday, 5 May 2011

betape blur nyeeee aku..haha

ok,cmni..when a bf called his gf mak cik..haha..cmni..ade one guy ni (x nk la mention nme dye..) ..ok ktorg mcj..ptg td..dye mcj aku tyme dye nga rehat..dye kate 'bosan r,mak cik x reply mcj dye'..aku pown balas r blek..'asal ko nk mcj ngn mak cik ko??rapat ea korg..aku x mcj pown ngn mak cik aku..'hahaha..aku ni dok expect dye ni nk mcj ngn mak cik dye...his real aunt la kn..rpe2 nye dye mksd kn..GF dye..haha..bkn mak cik dye..smpai dye kate..'mak cik,mak cik!! gf la..haha'..nmpk sgt blur aku tuh..huhuhu..

       tp ble aku t'ingt blek b4 ni pown dye penah mention mak cik kt aku..tp awat la aku ni x paham2 lg..huhu..ni cmni lak..satu hari ni..dye nk g somwhere la..tp dye mcj aku smbl tunggang motorcycle..kn bahaye cm tu kn..aku ckp la 'eh,bhaye la bawak moto smbil mcj..mcj nnty2 je la kn..' aku ckp r cmtu then dye kate..ko sme r mcm 'mak cik' aku..dye da ciap bg tnde '' ni lg tp aku yg x paham2 lg..hahahaha..   pastu korg nk taw x ape aku reply..aku reply..tyme ni aku x dpt tgkp lg taw pe mksd mak cik tu..aku ingt kn dye btol2 kate mak cik dye..nk taw x pe aku reply???????????aku reply..nape?ko nak aku jd mak cik ko k?? yg maksud nye bersamaan dgn ,nape?ko nk aku jd gf ko k??...korg nmpk x ??ibarat cm aku offer dye...ko nk k aku jd gf ko?malu gleeeerrrrrr.....ble ingt blek mmg malu yg ter amat sgt..ptot la dye reply blek..xpe2..da ade sorg pown cukup..tp awat la aku ni x paham2 lg..mallllluuuuuuuuuu....hahahahaaha     

            tp kn nseb bek la dye ni baik..bkn jnis yg kcoh2 sgt..cm ade sstgh laki kn dorg ni kcoh ckit..x pasal2 kang kne cop pape tah kn..hahahaha..no la..aku ok je..tp btol kn pe aku ckp..girlsss~!!haha..

           ok..aku mmg da ckp ngn dye yg aku nk tulis mnde ni kt blog aku..haha..tp dye ingt aku men2 je..dye nga mcj ngn ak ni..aku ckp ngn dye yg aku nk dkt ciap da ni..da nk dkat pulish kt blog da pown ni..hahaha..dye bg mcj 'wahhh.ko bwat betul2 k..haha.. engt men2..'aku x men2 la...pak cik!!hahaha..lawak  r ble ingt blek..lawak + segan yg ter amat sgt..huhu

      td mmg aku da mention kt dye yg aku mmg nk tulis mnde ni kt blog aku..then dye ckp..'haha..klo ko tulis,mmg aku glak gle2 +ngez +guling2 cm org gle..'  haa,skang ni aku nk tnye,ko da wat blom?hahaha..gurau je k..hehe..ok moral of the story..hmm..korg jgn jd blur la cm aku..aku plek gle asal aku blur yg ter amat sgt haa??bg aku bese r tu gf n bf ni dorg pggl each other pak cik,mak cik la.....atuk nenek la..even yg pling  bese kte sume dnga..dorg pggl each other papa mama..hmm,yg papa mama ni aku cm jijik ckit r..x taw npe..hahahaha..k la tu je k..after ni aku try x jd blur lg..huhu

3 comments:

  1. like like like like like :DDDD

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha . lwk gel mak cik jea ni . muahahahahahhahahaha :D

    ReplyDelete